Lucrează cu spiritul lui Ahovei

Lucrează cu spiritul lui Ahovei



Am descoperit recent un nou spirit extrem de puternic. Oferă înţelepciune, auto-control, putere, cunoaştere despre puterile minţii şi ale sufletului şi altele. Acest spirit nu se poate evoca niciodată prin intermediul cercurilor şi a altor metode angelice. Deoarece nu te va ajuta cu nimic. Acest spirit nu este nici satanic nici angelic. Este mai degrabă neutru. Chemarea prin cercuri sau constrângeri angelice atrage de la sine ruina si dezastrul şi nu va împlini dorinţele/cerinţele tale. Nu îi da ordine, doar transmite-i dorinţa/cerinţele tale. Trataţi acest spirit cu un respect extrem.
Metoda pentru a lucra cu Ahovei:
*desenează sau printează-i sigiliul pe o foaie (sigiliul l-am ataşat la sfârşitul acestei pagini).

*poţi utiliza, opţional, o lumânare/candelă portocalie şi un beţisor parfumat, de orice tip - de preferat un beţişor parfumat ce incită la poftă sexuală.

*acum vibrează (sau incantează) AAA---HHH--OOO-VVV-EEE--III (literele trebuie vibrate din fundul gatului) de 2, 4 sau de 9 ori, în timp ce te concentrezi pe sigiliul ei, care îl găseşti la sfârşitul acestei pagini.

Acum, dupa evocare, trebuie să hranesti cu energie spiritul. Asta este necesar pentru a asigura relaţia dintre voi doi, Ahovei refuză de multe ori să te asiste, dacă n-o hrăneşti cu energie sexuală, acest lucru asigură că-ţi va îndeplini cerinţele/dorinţa. Ahovei adoră energia sexuală/orgasmica şi urăşte energiile haotice (sacrificii de sânge în tortură, tortură, anxietate, frică, etc). Tot ce trebuie să faci este să te masturbezi până la orgasm, să-ţi imaginezi o femeie roşcată şi frumoasă, (îţi poţi imagina că faci sex cu ea), iar în momentul orgasmului să te concentrezi pe sigiliul ei si să-ti imaginezi o sferă cu energie cum intră in Ahovei. Apoi, afirmi de 2 ori, de preferat de 4 ori: "îi dau/donez toată această energie lui Ahovei, pentru a o folosi cum doreşte." Poţi vibra, de asemenea, AAA-HHH--OOO--VVV-EEE--III (în gând sau minte) şi în timp ce te masturbezi, înainte de orgasm.

Ataşez o imagine la sfârşit, despre cum trebuie să-ţi imaginezi, în momentul "donării de energie".
Din experienţa mea, acest spirit vă poate asista şi o viaţă întreagă, dacă stabiliţi o relaţie cu ea.

Acum, după ce ai stabilit legatura, îi vei spune lui Ahovei cerinţa/dorinţa ta:

*ofera tărie psihică, curaj, înţelepciune
*oferă cunoaştere şi înţelegere despre magie şi ocultism
*oferă cunoaştere şi înţelegere despre puterile minţii şi despre cum functionează acestea
*încurcă şi ruinează planurile şi tot ce şi-au propus persoanele influente aflate la putere
*incită haos, ruină şi dezastru asupra oamenilor aflaţi la putere şi în funcţii de conducere

**Îi poti dona energie sexuală lui Ahovei frecvent. Trebuie hrănita frecvent cu energie sexuală. Acest lucru asigură legătura dintre voi şi garantează succesul cerinţelor/dorinţei tale.
Sigiliul lui Ahovei:

Exemplu despre cum să-i donezi energie lui Ahovei:

(este doar o sugestie, Ahovei este cu mult mai frumoasă)
Experienţa mea personală cu Ahovei:
Ahovei adoră sexul şi jocurile sexuale de orice fel. Este extrem de prietenoasă cu oamenii, adoră să facă sex în momentul în care te asistă (la nivel astral). Te lasă cu un sentiment electrizant de energie sexuală/Kundalinică. Îi place să domine. Am asistat la o simulare a ridicării Şarpelui meu Kundalini (obţinerea iluminării, înţelepciunii, cunoaşterii), cu ajutorul lui Ahovei. Aceasta mi-a transmis că ea este formată doar din energie sexuală, Kundalinică. Energia orgasmică o putem asocia cu vitalitatea. Ahovei este un spirit neutru.
Înfăţişarea lui Ahovei:
Ahovei apare deseori înaltă, de peste 2m înăţime, are părul lung şi roşu, este extrem de frumoasă şi senzuală. Prima oară când am văzut-o, am fost lovit de o dorinţă sexuală de neimaginat. Adoră jocurile sexuale şi orice are legătură cu sexualitatea. Se înfăţisează într-o rochie portocalie, alteori apare goală. Poate lua orice altă faţă, îi poţi observa sigiliul pe ambii sâni, în momentul sexului astral.

Imagini cu altarul lui Ahovei:




Imagini alternative cu Ahovei:




Go to "Work With Ahovei method" page in english language - click here.
Go to main homepage.